Sidste morgen i isolation på retræte med ayahuasca i Amazonas

Af Hans Erik Rasmussen:

I går morges brød jeg brød min isolation i Amazonas. Gennem tre uger havde jeg levet alene i en hytte omgivet af jungle. Jeg var uden internet, uden læsestof og uden andre lyde end junglens musik af sværmende myg, vindens hvislen, fugles sang og dyrs lyde.

To daglige veganske måltider og et glas af en af de oprindelige folks “lærerplanter” var alt hvad jeg indtog – ud over et glas ayahuasca ved en ceremoni hver anden nat. Jeg var dybt i junglen og endnu dybere i mit eget indre. Det var udrensning på flere planer. Uden omgivende kulturel støj, kunne jeg høre min egen indre stemme. Det var healing af gamle traumer og åbning mod en smuk fremtid.

Hvis du gerne vil vide med om ayahuasca og andre læreplanter fra Amazonas inkl. links til forskning med mere

Hvis du er interesseret i at tage på et retræteophold med ayahuasca caapi eller junglethe i Danmark

Hvis du er interesseret i at tage på et autentisk retræteophold med psykoaktiv ayahuasca i Amazonas i Sydamerika

Hvis du er interesseret i at købe Hans Erik Rasmussens nye bog om hans erfaringer gennem de sidste 40 år i Sydamerika.