FØRSLEV MØLLE

Alle ceremonier foregår i Førslev Mølle, hvor integrationsarbejdet og overnatning også finder sted.

Møllen blev opført fra 1891 og fungerede indtil 1936 som Førslev Mølle, hvor egnens bønder fik malet korn. Vi overtog ejendommen i 2002 og satte møllebygningen i tip top stand. De første år brugte vi bygningen som atelier og galleri og siden 2013 som en moderne kursusejendom på tre etager.

Vores ejendom består af halvanden tønde land og fire beboelsesejendomme med Førslev Mølle, som den centrale ceremoni- og kursusbygning. Vi udlejer beboelser og har skabt et lille spirituelt bofællesskab her, der alle er interesseret /arbejder med psykoaktive stoffer og psykoterapi.

Møllen består af 3 etager:

Stueetagen – kaldt Slangesalen
Førsteetagen – kaldt Pumarummet
Andenetagen – kaldt Kondorreden

Når du deltager på vores retræteophold med ayahuasca caapi eller junglethe, så accepterer du samtidig vores retningslinjer om opførsel før, under og efter et ophold.

Du kan læse mere her:

VORES OMGIVELSER

Når du er på et retræteophold, får du lov til at benytte dig af vores fantastiske natur. Der er masser af plads til, at du kan gå en tur i stilhed, slappe af i en af vores hængekøjer og meget, meget mere.

KONDOREN, PUMAEN & SLANGEN

Her vises en sølvskulptur af treeningheden, der består af kondoren, pumaen og slangen, som i Sydamerika symboliserer de tre niveauer, som verden ifølge de oprindelige folk er delt i.
Treenigheden

Treenigheden af kondoren, pumaen og slangen symboliserer i Sydamerika de tre niveauer, som verden ifølge de oprindelige folk er delt i.

Kondoren repræsenterer kosmos, det guddommelige og altings enhed. Kondoren er den største flyvende fugl i Sydamerika og opfattes som budbringeren mellem menneskenes verden og verden foroven.

Pumaen repræsenterer den fysiske verden, hvor vi lever i vores dagsbevidsthed. Pumaen lever i Andesbjergene og på de store sletter i Patagonien. I junglen lever slægtning jaguaren, som dér er symbolet på denne verden. Pumaen er karakteriseret af viden, styrke, tålmodighed og intelligens.

Slangen repræsenterer underverdenen, det ubevidste, drømmene, dødsriget, uendeligheden og kaos. For inkaerne repræsenterede slangen også visdom.

Du kan læse mere om Sydamerika her:

SLANGESALEN

Slangesalen er gjort klar til modtagelse af deltagerne på et retræteophold med junglethe. Madrasser er lagt ud på gulvet, og der er pyntet op med remedier, der skal bruges under ceremonien.
Slangesalen

Slangesalen er i underetagen med de store bjælker og gulvvarme, hvor vi afholder ceremonierne med ayahuasca caapi eller junglethe. Vi har seks ceremonipladser på store, gode madrasser. Her er også toilet med bad. I Hovedhuset er yderligere et toilet og bad.

PUMARUMMET

Her ses faciliteterne i Pumarummet på førstesalen. Der er et thekøkken med barplads til 5 personer samt en sofagruppe. I baggrunden ses trappen til øverste etage.
Pumarummet

Pumarummet er på første sal med højt til loftet. Her er køkkenet og spisebordet hvor vi samles til måltider og sofagruppen, hvori vi integrerer oplevelserne og indsigterne fra ceremonierne.

KONDORREDEN

Vinduet på andensalen byder på en fantastiske udsigt over markerne. Foran vinduet ligger der masser af puder og madrasser, der indbyder til socialt samvær eller total afslapning.
Kondorreden

Kondorreden er på plateauet øverst oppe på anden sal, med gulv delvist af glas, har madrasser og store puder. Herfra er vidt udsyn over landskabet og rum til drømmene og visionerne. Gå derop alene eller del med en eller flere andre rejsende.

“Jeres sted er så utrolig roindgivende, mangfoldigt, dejligt og eventyrligt. Skønt sted at “rejse” i og være til i”.
S. Riis, retrætedeltager

OVERNATNINGSMULIGHEDER

Er du tilmeldt et retræte med overnatning, så tilbyder Møllen en unik og charmerende oplevelse med overnatningsmuligheder fordelt over tre etager. Hver etage har sin egen særpræg og atmosfære, der byder på forskellige oplevelser og faciliteter.

Toilet og bad findes i stueetagen, køkkenet, spisestuen og opholdsrummet på 1. etage og meditations og hygge rum med udsigt på 2. etage.

MØLLEN

Vi fordeler os i hele møllen, når vi skal sove.

Slangesalen:
40 m2 unik stemningsfyldt lille sal med opvarmet klinkegulv. Her er også toilet og bad. Her kan sove 7 personer på enkeltmadrasser.

Pumarummet:
40 m2 meget højloftet rum med trægulv. Her er anretter-køkken samt stor sofaafdeling. Vi klapper spisebordet sammen og lægger madrasser på gulvet til de overnattende. Her kan sove 2 – 3 personer.

Kondorreden:
25 m2 med træ og glasgulv, så du kan kigge ned i pumarummet. Her er en flydesofa/dobbeltseng, 2 foldemadrasser 150  200 cm og en masse puder. Her kan der sove 2 – 3 personer. Udsigt til Skovtårnet 8 km væk. Ophold på eget ansvar.

I de varme måneder tilbyder vi også overnatningsmuligheder udendørs henholdsvis i vores junglevogn, i et af vores glampingtelte eller i vores shelter. Generelt sætter vi teltene op i maj og tager dem ned igen i september.

GLAMPINGTELTE

Du kan høre vindens susen og fuglenes sang, mens du ligger på en dobbeltbred leje med dyne. Du kan sidde i behagelig lænestol og nyde skumringen med en bog eller en kold drik.

Teltene er fordelt på hele grunden langs træbæltet mod øst. Dermed er der skygger i morgentimerne. Midt på dagen, når der måske er blevet for varmt i teltet, kan du slappe af i en hængekøje. Om aftenen tænder du lanternerne med levende lys eller LED-hyggelampen.

SHELTER

Nyd naturen, livet og dit kursus eller retræte i denne dejlige shelter med ståhøjde.

Den er indrettet med enkeltseng, lænestol og andre små luksus-fornødenheder. Udsigten er vidunderlig ud over markerne og himlen fra dit leje.

Nyd en stille stund helt for dig selv kun med selskab af rådyr, fasaner og harer.

JUNGLEVOGNEN

På den fredelig lejrplads ligger vognen dejlig fredfyldt.

Her er skøn skygge, kan laves gennemtræk og du kan nyde naturen i dobbeltsengen og ved bord og sofa indenfor.

I middagsstunden kan du nyde livet i hængekøjen mellem træerne og i skumringen med lanternerne tændt ved stole og bord udenfor i hyggekrogen.