MIKRODOSERING MED REN AYAHUASCA

Billede af vores vare, der indeholder mikrodosering med ren ayahuasca. Mikrodosering kan med fordel bruges af dem, der ikke er parat til et retræte med ayahuasca eller junglethe.

Til mikrodosering arbejder vi med den rene ayahuasca uden DMT. Det betyder, at denne ayahuasca er lovlig i Danmark.

Oprindelige folk i Amazonas fortæller, at den rene ayahuasca brygget på lianen B. caapi virker som en kropslig medicin. De har brugt den gennem årtusinder til healing af såvel psykiske som fysiske problemer.

Vi har selv stor gavn af den samt de 10 testpersoner vi har haft igennem har rapporteret om bedre søvn, mere ro, bedre koncentration, mindre stres ja generelt en heling af nervesystemet.

Da vi gerne vil lave et smukt æstetisk mikrodoserings-kit med trykt protokolbog, shipibostof osv. og pt. har travlt med TV-produktion og private retræter – har vi udskudt lanceringen af vores kit til foråret 2024.

PROTOKOL

Forløbet med mikrodosering løber over tre måneder.

Du drikker hver tredje dag om morgenen, hvor du laver et lille ritual. Her udfylder du den øverste del af dagens skema. Om aftenen
udfylder du den nederste del. Til hver dag er en side, hvor du kan skrive noter.

CEREMONI VED INDTAGELSE

Dryp 40 dråber / hæld 2,5 ml ayahuasca i et målebæger.

Tænk på din intention.

Tag ayahuascaen i munden og sørg for, at du får noget under tungen. Lad det være et par minutter, drik eventuelt noget af det.

Opbevar flasken i stuetemperatur.

Shamanen Francisco synger en icaros.