HASSES ANBEFALING AF RETRÆTE MED AYAHUASCA CAAPI ELLER JUNGLETHE

Dette er et brev skrevet af Hasse efter hans deltagelse på et af vores retræter med ayahuasca caapi eller junglethe.

Portrætbillede af Hasse. I dette brev fortæller han om sine oplevelser og anbefalinger af Holitropias retræter med ayahuasca caapi eller junglethe. Billedet er genereret med Firefly.
Portrætbillede af Hasse, som har været på et af Holitropias retræter med ayahuasca caapi eller junglethe. Billedet er genereret med Firefly.

Kære Birgitte

Jeg har efter hjemkomst fra Haslev gået med mange dybe og reflekterende tanker om min rejse, og især mødet med dig.
Jeg har simpelthen brug for at fortælle, og anerkende den transformation, som nu i aktiv proces er ved at ske for mig. På hjemturen til Skørping kom der flere billeder frem fra den særdeles aktive ceremoni.

Jeg blev total ramt af følelsernes kraft, ja jeg nærmest tudede i 5 timer. Det var så overvældende, hvad jeg stort set hele mit liv har fortrængt. Det stod nu krystal klart efter ceremoniens klarsyn, og en meget skarp terapeutisk behandling fra dig. Og netop dig, har jeg brug for at anerkende.
Du har virkelig gjort det vildeste indtryk, og det er på trods af, at vi kun har været sammen i 24 timer og sovet de 8.

Jeg har aldrig oplevet en så energisk og indlevende person som dig. Jeg sidder fuldstændig ‘blown away’ over måden du arbejder som terapeut på. Hvordan du evner at kunne skræddersy en så personlig individuel terapi for Jacob, Tobias og jeg.

Din energi i det kropslige arbejde med Tobias, din eminente evne til at fastholde vores blikke, når det var skide svært at kigge i øjne, kraften du kunne skabe i det lille intime og yderst sårbare rum – sidder jeg nærmest stadigvæk i, fordi det netop var så fedt og trygt et sted at være. Du har et fantastisk billedsprog, Wauw, det er så inspirerende.

Du, imod alle andre terapeuter, som jeg har stiftet bekendtskab med, lod os alle byde ind på hinanden, og det skal du bare vide at det gjorde rummet vildt trygt. Du lod os nærmest heale hinanden ved at inspirere til samtale på tværs.

Under ceremonien var jeg alting på godt og ondt. Jeg havde slet ikke forstillet mig hvor kraftfuldt det damplokomotiv var at stige på. Du spillede det fedeste musik, og du synger fuldstændig fantastisk.

Du spurgte mig inden rejsen, om der var begået overgreb på mig som barn, og det svarede jeg NEJ til, og efter ‘turen med toget’ så gjorde du bare alting så klart for mig. Ja, meget så jeg selv, men dit arbejde med os især, gjorde bare at brikkerne fald helt på plads.

Efter jeg er kommet hjem, og landet et rigtig godt sted, så er jeg blevet endnu mere inspireret til min psykoterapeut-uddannelse. Du er den vildeste og dygtigste psykoterapeut, jeg nogensinde har mødt, og bliver jeg bare halvt så god som dig, når jeg engang bliver færdig, så er jeg mere end tilfreds.

Jeg havde bare brug for at fortælle dig, hvad indtryk du har gjort på mig. Du er et helt enestående menneske, og du har virkelig rørt mig. Der er helt sikkert mange ting, som jeg kommer til at ærgre mig over, at jeg ikke fik skrevet i denne mail efter jeg sender den afsted – men det jeg har glemt, kan jeg jo fortælle dig, når vi mødes igen engang.

Hils Birthe mange gange – hun var den skønneste assistent, man kan ønske sig.

Kærlig hilsen og et stort kram

Hasse

Hvis du gerne vil vide med om ayahuasca og andre læreplanter fra Amazonas inkl. links til forskning med mere

Hvis du er interesseret i at tage på et retræteophold med ayahuasca caapi eller junglethe på Sjælland, syd for Ringsted lidt udenfor byen Haslev

Hvis du er interesseret i at tage på et autentisk retræteophold med psykoaktiv ayahuasca i Amazonas i Sydamerika